Psg Överför Rykten » saveoxfordstreet.com

Rykten: PSG förbereder jättebud. Enligt blaskan The Express så har nu PSG gett sig in i jakten och ska vara redo att lägga ett bud på £120 miljoner för att säkra hans tjänster. Enligt rapporten ser man Sancho som en ersättare till Neymar, som ständigt omges av flyttrykten. Ansedda Sky Sports skriver att Neymar har gått med på att stanna i PSG. Han kommer respektera återstoden av kontraktet och fullfölja sina åtaganden i när han kommer tillbaka från landslagsuppehållet. Brassen kommer flyga till Miami på söndag för att ansluta till den brasilianska landslagssamlingen inför mötena med Colombia och Peru. 2016-02-19 · Rykten: Zlatan stannar i PSG. TT. Ska Zlatan Ibrahimovic spela i England, Italien, USA eller Kina nästa säsong? Svaret kan bli — Paris Saint-Germain. Enligt franska Yahoo säger en källa nära Paris-klubben att den svenske fotbollsstjärnan, 34, är nära att skriva på för ytterligare ett år i PSG. 27-åringen har ryktats från PSG under flera månader där klubbar som Real Madrid, Juventus och framför allt en återkomst till Barcelona varit nära till hands. Där har det ryktats om summor som uppgår till över två miljarder kronor. Men även att spelare ska gå från Barça till PSG plus pengar där emellan.

Rykte placerar Lucas Moura i PSG. Den brasilianske stortalangen Lucas Moura från Sau Paulo uppges enligt ihärdigt rykten vara så gott som klar för Paris SG. Tidigare spekulationer har gjort gällande att den unge brasilianaren varit på väg till Manchester United. UPPGIFTER: Under sommaren intensifierades ryktena om att Paris Saint-Germains 20-årige superstjärna Kylian Mbappé var på väg till Real Madrid. Någon övergång blev aldrig aktuell men nyligen spädde Real Madrids tränare Zinedine Zidane på ryktena om en övergång. – Just nu spelar han i PSG och vi får se vad som händer.

Psg Överför Rykten

Isco till Premier League i vinter? Spanjoren som fått sparsamt med speltid i Real Madrid kan komma att lämna i vinter. Nu ska han ha blivit erbjuden till Chelsea. Men enligt Sport Italia så var hans agent Mino Raiola mycket nära att komma överens om en deal med PSG sent under transferfönstret. Enligt rapporten ska dock affären ha spruckit när Marco Verratti skrev på en kontraktsförlängning med PSG och Pogba blev kvar i Manchester United.

2018-05-14 · Neymar, 26, fortsätter att omgärdas av flyttrykten. Real Madrid har länge velat lägga vantarna på anfallsstjärnan, som även placerats i Manchester United och Manchester City, och i fredags kom uppgifter om att Neymar meddelat PSG att han vill lämna klubben. 2017-03-10 · L'Équipe hävdar att Blaise Matuidi och Marco Verratti gick på nattklubb innan avfärd till Barcelona. Nu rasar PSG mot tidningen. ”Skämmes!”, skriver man i ett uttalande. Foto: ALL OVER PRESS Chockvågorna har fortfarande inte lagt sig efter den osannolika 1-6-förlusten mot Barcelona. Rykten: Zlatan stannar i PSG. Ska Zlatan Ibrahimovic spela i England, Italien, USA eller Kina nästa säsong?Svaret kan bli — Paris Saint-Germain.Enligt franska Yahoo säger en källa nära Paris-klubben att den svenske fotbollsstjärnan, 34, är nära att skriva på för ytterligare ett år i PSG.

Nya Personliga Inkomstskatter
Ojee B Pharm Counselling
Tyson Spicy Chicken Wings
Hoodie Supreme X Thrasher
Adp-app För Android-telefon
Aprilia Rsv4 Underhållsschema
Lupin Pharmaceuticals Amlodipine Besylate Recall
Enkla Ritidéer För Barn
Saker Att Göra Med Konserverad Kyckling
Honey Badger Wrestling Turnering
Testorer Fluorescerande Emaljfärg
Recept Med Falafel
Bing Crosby David Bowie Year
Alice And Wonderland Författare
Ecco Biom Hike 1.6
Empire No Dig Fence
Nectar Madrass Reddit 2018
Surveymonkey Medarbetarundersökning
Låsbar Hundkrage Och Bly
Cialis At Cvs
Edd Debit Card Routing Number
Damkläder För Saltvattenfiske
Ralph Lauren Romance Edp 100ml
Ash Let Me Show You Love
Gratis Nedladdning Onedrive För Windows 7
Club Kachori Near Me
Herr Denim Jacket Style Guide
Tandköttet Skada Inga Tänder
Universal's Islands Of Adventure Storm Force Accelatron
Trip Of Book Of Kells
Clear Days Ahead Moisturizer
Game Of Thrones S8e1 Putlocker
Aoc Congresswoman Contact
90 Kalorier Till Kg
Regioner Bankens Personliga Lån
Gratis Four Card Keno Ingen Nedladdning
React Admin Dashboard Free
Post Positivist Betydelse
Work Office Desk
Ledsen Dp För Whatsapp-profil I Urdu
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14